Adresa si modalitati de contact pentru notariat

Pagina de contact a notariatului NOTARIS din Bucuresti-Mogosoaia, situat imediat la iesirea din Bucuresti, prin sectorul 1 – Bucurestii Noi, inspre Buftea.

Biroul notarial NOTARIS se afla intr-o cladire moderna de birouri, dotata cu parcare interioara pazita, lift modern pentru 8 persoane ThyssenKrupp, climatizare automata in intreaga cladire, situata imediat pe partea dreapta dupa intrarea in localitatea Mogosoaia, judetul Ilfov la doar 30 de metri de la intersectia cu Sos. Odai (Sos. de Centura – iesire din Bucuresti). Accesul catre biroul notarial pe soseaua Odai (Centura Bucuresti) este deosebit de facil datorita lucrarilor de modernizare ale acesteia (2 benzi/sens). Totodata la notariat se mai poate ajunge si direct din zona Garii de Nord mergand drept pe Calea Grivitei si apoi pe Bd. Bucurestii Noi durata deplasarii cu autoturismul fiind de aproximativ 15 minute in timpul zilei si in conditii de trafic bucurestean.

Aria de acoperire pentru a ajunge la notariat (in vederea intocmirii de acte notariale) in timp util (in jur de 15 minute) se extinde pana la Gara de Nord, Nicolae Titulescu, Piata Universitatii, Obor, Stefan cel Mare, Aviatorilor, Aviatiei, Iancu Nicolae, 1 Mai, Turda, Ion Mihalache, Maresal Averescu etc..