Notar public

Stiri


CE despre Romania

19 Jul 2012

Comisia Europeana considera ca recentele presiuni exercitate asupra Curtii Constiutionale a Romaniei sunt interventii inacceptabile, se arata in raportul pe justitie din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare publicat recent. Totodata, CE puncteaza ca reforma nu este inca durabila si ireversibila si ca Romania va redobandi increderea partenerilor sai din UE numai daca demonstreaza ca statul de drept se situeaza deasupra intereselor de partid.

Potrivit raportului CE, s-au reali... » citeste mai mult

Barroso despre Romania

18 Jul 2012

Jose Manuel Barroso, Presedintele Comisiei Europene a declarat in cadrul prezentarii raportului privind MCV ca Romania a facut un pas inapoi de pe buza prapastiei, insa va trebui sa-si respecte angajamentele. Acesta a mai spus ca situatia va fi monitorizata si in acest an va fi realizat un nou raport.

Jose Manuel Barosso a declarat: "Vom continua sa monitorizam situatia (...) Un nou raport va fi adoptat pana la sfarsitul anului".

Acesta a asigurat ca va fi monitorizata in cont... » citeste mai mult

Numirile la sefia DNA si a Parchetului General vor fi transparente

12 Jul 2012

Potrivit Premierului Victor Ponta, numirile la sefia DNA si a Parchetului General vor fi realizate dupa consultari cu factorii de decizie de la Bruxelles, procesul urmand a fi unul transparent.

Intrebat daca vor fi consultari cu Bruxelles-ul, Ponta a declarat: "Categoric da, cred ca e foarte bine sa existe aceste consultari. Ministrul de Justitie trebuie sa se consulte cu toti partenerii nostri internationali, cu ONG-urile, cu asociatiile de magistrati. Nu se va face in niciun caz vre... » citeste mai mult

1 2 3  >  >>